DOLAR 38,7870 -0.02%
EURO 43,5258 0.11%
ALTIN 3.967,57 -2,11
BITCOIN 4014569 -0,56%
Yalova
10°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Araçlardaki multimedya sistemlerini çaldı: O anlar kamerada

Araçlardaki multimedya sistemlerini çaldı: O anlar kamerada

ABONE OL
Kasım 6, 2023 13:55
Araçlardaki multimedya sistemlerini çaldı: O anlar kamerada
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü’nde 11 araçtan multimedya sistemlerini çalan şüpheli yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıyan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri “otodan hırsızlık” suçunun işlenmesinin önlenmesi ve işlenen suçların faillerinin yakalanmasına yönelik Beylikdüzü ilçesinde yapılan çalışmalarda, ekipler ilçede 11 ayrı otodan hırsızlık yapıldığını belirlemesinin ardından olay yeri ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde bir şahsın yaya olarak araçlara yaklaştığı ve çeşitli aparatlarla araçlarda bulunan multimedya sistemlerini çaldığı görüldü. Aynı zamanda şahsın sistemleri çaldıktan sonra olay yerinden hızlıca uzaklaşması da görüntülere yansıdı.

Ekiplerin çalışmalarının devamında kimliği S.Ö. olarak tespit edilen şüpheli, 26 Ekim tarihinde Barış Mahallesi’nde bulunan ikamet adresinde yakalandı. 36 benzer suç kaydı olduğu belirlenen şüphelinin olayda kullandığı 1 tornavida ve aparatlar ele geçirildi. Yakalanan şüpheli, 30 Ekim tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

En az 10 karakter gerekli