DOLAR 44,3159 0.03%
EURO 51,3980 0.17%
ALTIN 6.271,77 -2,09
BITCOIN 3110788 2,17%
Yalova

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Barışmak istemediği için dava öncesi bıçaklanmıştı, yaşamını yitirdi

Barışmak istemediği için dava öncesi bıçaklanmıştı, yaşamını yitirdi

ABONE OL
Kasım 2, 2023 19:56
Barışmak istemediği için dava öncesi bıçaklanmıştı, yaşamını yitirdi
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, boşanmak isteyen ve iddialara göre barışma teklifini kabul etmediği kocası tarafından dava öncesi adliyede bıçaklanan kadın, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Seferihisar Adliyesinde meydana geldi. İddiaya göre, adliyede bugün boşanma davası olan barışma teklifini kabul etmeyen Neşe Kıyı, eşi A.K tarafından adliye bahçesinde bıçaklı saldırıya uğramıştı.

Karısını bıçaklayan şahıs, adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olan genç kadın, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Neşe Kıyı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli