DOLAR 40,7021 0.17%
EURO 47,4636 -0.19%
ALTIN 4.441,18 0,16
BITCOIN 4746915 -0,35%
Yalova
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel

Beşiktaş, yarın Kayserispor’un konuğu olacak

- Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek

ABONE OL
Nisan 30, 2022 07:31
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında yarın Yukatel Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Ligde geçen hafta Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Beşiktaş; 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 yenilgiyle 51 puan elde etti.

Yukatel Kayserispor ise 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 yenilgiyle 43 puan topladı.

– Son 12 maçta 9 kez puan kaybetti

Siyah-beyazlı ekip, ligdeki son 12 maçta 9 kez puan kaybı yaşadı.

Söz konusu dönemde rakiplerini 3 kez yenebilen Beşiktaş, 7 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. 2 maçtan mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekip, bu 12 karşılaşmada 20 puan yitirdi.

– Valerien Ismael yönetiminde 5. maç

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde ligde 5. maça çıkacak.

Siyah-beyazlı ekip, Ismael yönetimindeki 4 maçın sadece birini kazanabildi. İki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Kasımpaşa'ya ise mağlup oldu.

– Josef cezalı

Kasımpaşa karşılaşmasında sarı kart gören Josef de Souza, cezası nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Gaziantep FK, Fraport TAV Antalyaspor, Galatasaray maçlarında sarı kart gören Josef, Kasımpaşa karşısında da aynı durumu yaşayarak cezalı duruma düştü.

Sezonun ilk yarısındaki Yukatel Kayserispor maçında da sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Josef, ikinci sarı kart cezasını da aynı rakibi karşısında geçirecek.

– Derbi maç öncesi 10 oyuncu sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş'ta yarınki maç öncesi Miralem Pjanic, Francisco Montero, Atiba Hutchinson, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Valentin Rosier, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Cyle Larin ve Oğuzhan Özyakup sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu isimler, oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde 36. haftada Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

En az 10 karakter gerekli