DOLAR 40,0212 0.07%
EURO 47,0291 0.31%
ALTIN 4.287,25 -0,03
BITCOIN 4327998 -0,41%
Yalova
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Bursa’da taşlı bıçaklı kavgada 2 polis, 2 bekçi ve 2 çalışan yaralandı

Bursa’da taşlı bıçaklı kavgada 2 polis, 2 bekçi ve 2 çalışan yaralandı

ABONE OL
Ağustos 2, 2022 03:00
Bursa’da taşlı bıçaklı kavgada 2 polis, 2 bekçi ve 2 çalışan yaralandı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da inşaat işçileriyle başka bir grup birbirine girdi. Çıkan kavgada 2 polis, 2 bekçi olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Olay, Gürsu İlçesi Kurtuluş Mahallesi Girne Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup şüpheli, araçla gelerek, mevsimlik işçiler olduğu iddia edilen kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kimliği belirlenemeyen şüpheliler yanında getirdikleri bıçakla inşaat çalışanı Harun P.’yi (17) ve Sinan G.’yi bacaklarından yaraladı. Bunun üzerine inşaat işçileri kendilerini korumak için çalıştıkları alandan taş ve tuğla atmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kavgayı ayırmak için bulunan polislerden Rüstem T. ve Zafer Ö. ile bekçilerden Bahattin E. ve Uğur K. taşların isabet etmesiyle yaralandı. Olay üzerine bölgeye çok sayıda Çevik Kuvvet ekiplerinin sevk edilmesiyle kavga kontrol altına alındı. İnşaat çalışanları ise polis korumasıyla bölgeden tahliye edildi.

Yaralılar, Sağlık ekiplerince Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

En az 10 karakter gerekli