DOLAR 41,7355 0,24%
EURO 48,6010 0,44%
ALTIN 5.389,50 -0,51
BITCOIN 5083090 -0,02%
Yalova
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel

Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattında seferler yeniden başladı

ABONE OL
Aralık 5, 2022 15:50
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Eyüpsultan'da tramvay ile İETT otobüsünün çarpıştığı ve 33 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle geçici olarak durdurulan Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattında seferlerin normale döndüğü bildirildi.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yapılan paylaşımda, "T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür." denildi.

Alibeyköy Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki kazanın ardından T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattındaki seferlerin geçici olarak Cibali-Üniversite istasyonları arasında yapıldığı duyurulmuştu. Alibeyköy Cep Otogarı-Üniversite istasyonları arasında ise İETT otobüsleri ile ücretsiz ring seferi yapılmıştı.

En az 10 karakter gerekli