DOLAR 44,4989 0.05%
EURO 51,5570 -0.54%
ALTIN 6.583,99 -3,22
BITCOIN 2941503 -3,50%
Yalova
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Depremzede Mahmut, Arda Güler ile görüştü: “Sen iyi ol, top da oynarız”

Depremzede Mahmut, Arda Güler ile görüştü: “Sen iyi ol, top da oynarız”

ABONE OL
Şubat 20, 2023 12:35
Depremzede Mahmut, Arda Güler ile görüştü: “Sen iyi ol, top da oynarız”
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da tedavi gören 11 yaşındaki depremzede Mahmut Ağrı, çok sevdiği futbolcu Arda Güler ile telefonda görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Genç futbolcu, Mahmut’u tesislere davet ederek imzalı forma sözü verdi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Hatay’da evleri yıkılan ve kaçarken düşen molozların altında kalarak kardeşi Saadet (10) ile yaralı olarak kurtulan Mahmut Ağrı (11), Adana’da hastane odasında hayranı olduğu Arda Güler’e çağrı yapmıştı. Koyu Fenerbahçeli olduğu için Arda Güler’i çok sevdiğini söyleyen Mahmut, “Arda Güler’in yanıma gelmesini çok isterim. Arda ağabey hastanede seni bekliyorum, gelirsen mutlu olurum” demişti.

Çağrıya kayıtsız kalmayan genç futbolcu Arda da Mahmut’u görüntülü aradı. Arda Güler, Mahmut’a imzalı formasını yollayacağını söyleyerek, “Sen iyileşince tesislere de gel, diğer futbolcularla da görüşürsün. Sen iyi ol, top da oynarız” dedi.

En az 10 karakter gerekli