DOLAR 44,4684 0.19%
EURO 51,2648 -0.07%
ALTIN 6.417,41 2,74
BITCOIN 2968407 0,59%
Yalova

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Efteni Gölü yağışlar sonrası taştı

Efteni Gölü yağışlar sonrası taştı

ABONE OL
Temmuz 10, 2023 12:14
Efteni Gölü yağışlar sonrası taştı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DÜZCE (İHA) – Düzce’de kuşların göç yolu üzerindeki önemli bir sulak alan olan Efteni Gölü, etkili olan sağanak yağış sonrasında taştı. İskele ise çökerek sular altında kaldı.

Batı Karadeniz Bölgesi’ni etkisi altına alan ve 2 gün aralıklarla devam eden yağış sonrasında Düzce’de birçok bölgeye su bastı. Doğal güzelliği ve bulunduğu konum ile 150’den fazla göçmen kuş türüne ev sahipliği yapan Efteni Gölü’de yaşanan yağışlar sonrası doldu taştı. İskele ise çöktü sular altında kaldı.

Bölgede yaşayan Abdullah Yaldız, “Efteni Gülü sular altında kaldı. Meteorolojinin uyarısı sonrasında bir çok derenin döküldüğü göl taştı. İskelemiz sular altında kaldı. İnşallah Turizm Bakanlığımız burası ile ilgili çalışma yapar” dedi.

En az 10 karakter gerekli