DOLAR 41,7355 0,24%
EURO 48,6010 0,44%
ALTIN 5.389,50 -0,51
BITCOIN 5083090 -0,02%
Yalova
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel

Fenerbahçe'de Başakşehir maçı hazırlıkları sürüyor

ABONE OL
Ekim 19, 2022 19:55
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 22 Ekim Cumartesi günü Medipol Başakşehir'i konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladığı belirtildi.

Ardından sahaya geçen futbolcuların koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptığı bildirildi. İdmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları geçen Willian Arao ve Emre Mor takımla çalıştı.

Joshua King'in özel program eşliğinde çalışmalarını sürdürdüğü, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres'in ise günü tedavi programlarıyla tamamladığı kaydedildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

En az 10 karakter gerekli