DOLAR 40,0212 0.07%
EURO 47,0291 0.31%
ALTIN 4.287,25 -0,03
BITCOIN 4327998 -0,41%
Yalova
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Galatasaray’ın şampiyonluğuna en çok onlar sevindi

Galatasaray’ın şampiyonluğuna en çok onlar sevindi

ABONE OL
Mayıs 31, 2023 00:42
Galatasaray’ın şampiyonluğuna en çok onlar sevindi
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar Aydın Atatürk Kent Meydanı’na akın ederken; meşale, bayrak, atkı ve forma satan seyyar satıcılar da kutlamalar boyunca yaptıkları satışlarla şampiyonluğa en çok sevinen taraf oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara çıkıp kutlamalar yaptı. Aydın’ın birçok ilçesinde şampiyonluk kutlamaları yapılırken, merkez Efeler ilçesinde de kutlamaların adresi Atatürk Kent Meydanı oldu. Meydanı dolduran taraftarlar ellerinde Türk Bayrağı ve Galatasaray bayrağı alıp, meşaleler yakarak tezahüratlar yaptı ve araç konvoyu oluşturdu.

Seyyar satıcıların yüzü güldü

Galatasaray’ın 23’üncü şampiyonluğuna en çok sevinenler ise seyyar satıcılar oldu. Kimi meşale, kimi bayrak, kimi de atkı satan seyyar satıcılar kutlamalar boyunca satışlarını sürdürdü. Atatürk Kent Meydanı’ndaki kutlamalarda formalar 200, atkılar 80, meşaleler de 50 TL’den alıcı buldu. Satışlar seyyar satıcıların yüzünü güldürürken, Aydınlı taraftarlar satın aldıkları ürünlerle gönül verdikleri takımın şampiyonluk sevincine ortak oldu.

En az 10 karakter gerekli