DOLAR 38,0196 0.09%
EURO 41,7638 0.57%
ALTIN 3.666,75 0,71
BITCOIN 3070738 2,09%
Yalova

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel

Gümülcine'de 29 Ekim Resepsiyonu'nun düzenleneceği otelin yetkilileri tehdit edildi

ABONE OL
Ekim 27, 2022 13:10
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANKARA (AA) – Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu, kentte 29 Ekim Resepsiyonu'nun düzenleneceği otelin yetkililerinin tehdit edilmesi üzerine, resepsiyon adresinin değiştirildiğini duyurdu.

Başkonsolosluğun Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu için bir otel ayarlanarak resepsiyon davetiyeleri dağıtıldı.

Söz konusu otelin yetkilileri, dün Başkonsolosluğa gelerek çalışanlar da dahil, tehdit telefonları aldıklarını, bu nedenle güvenlik sorunu yaşanabileceğini belirtti.

Otel yetkilileri aynı gün "teknik sebeplerden" dolayı oteli, 28 Ekim'de tahsis edemeyeceklerini Başkonsolosluğa yazılı bildirdi.

Başkonsolosluk, bu çerçevede Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nun tarih, yer ve saatinin değiştirilmesi gereğinin ortaya çıktığını; resepsiyonun 29 Ekim'de 13.00-15.00 saatlerinde Başkonsolosluğun bahçesinde düzenleneceğini açıkladı.​​​​​​​


En az 10 karakter gerekli