DOLAR 40,1726 0.22%
EURO 47,0755 0.05%
ALTIN 4.333,73 1,18
BITCOIN 4723927 3,89%
Yalova
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Hairbysam’dan Serel Yereli’ye yeni imaj

Hairbysam’dan Serel Yereli’ye yeni imaj

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 12:55
Hairbysam’dan Serel Yereli’ye yeni imaj
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun sarı saçlarıyla dikkat çeken Serel Yereli, kuaför Samet Zili’nin Londra’daki Hairbysam adlı salonundan yeni imajıyla paylaşım yaptı. Yereli, kısa ve koyu renk saçlarıyla takipçilerini şaşırttı.

Oyunculuğa ara vererek Londra’ya yerleşen ve şarkıcılık kariyerine odaklanan Serel Yereli, büyük beğeni toplayan uzun sarı saçlarını şehrin önde gelen kuaförlerinden Samet Zili’ye emanet ediyor. Zili’nin Hairbysam adlı kuaföründen sık sık paylaşım yapan Yereli, bu kez takipçilerini şaşırttı.

’’Şaka yaptım’’

Hem kısa hem de koyu renk saçlarıyla çektiği selfie resmini instagram sayfasında paylaşan Serel Yereli’nin yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Yereli, aldığı çok sayıda mesaj üzerine paylaşımının yalnızca bir şaka olduğunu açıkladı.

İmaj denemeleri

Peruk taktığını söyleyen Yereli, “Sadece şakaydı. Buraya kendi saçlarıma bakım yaptırmaya geldim” dedi. Saç bakımına çok özen gösterdiğini ve saçlarını yalnızca Samet Zili’ye emanet edebildiğini de sözlerine ekleyen şarkıcı, ünlü kuaförle zaman zaman farklı imaj denemeleri yaptıklarını belirtti.

En az 10 karakter gerekli