DOLAR 38,0022 0.03%
EURO 40,9143 -0.36%
ALTIN 3.684,29 -0,09
BITCOIN 3292315 -1,81%
Yalova
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
İslamabad'da Türk yemekleri, Pakistanlı öğrencilere tanıtıldı

İslamabad'da Türk yemekleri, Pakistanlı öğrencilere tanıtıldı

ABONE OL
Aralık 12, 2022 22:10
İslamabad'da Türk yemekleri, Pakistanlı öğrencilere tanıtıldı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSLAMABAD (AA) – Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Ulusal Modern Diller Üniversitesi (NUML) Türkçe Bölümü tarafından organize edilen etkinlikte Türk yemekleri Pakistanlı öğrencilere tanıtıldı.

Ulusal Modern Diller Üniversitesinin İslamabad'daki ana kampüsünde düzenlenen etkinliğe, Eğitim Müşaviri Mehmet Kiraz, farklı fakültelerden dekanlar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Türkçe Bölümündeki akademisyenlerin hazırladığı yemek, tatlı ve içecekler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

NUML Türkçe Bölümü Başkanı Doç Dr. Sibel Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk yemek kültürünün tanıtılması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ve katılımın yoğun olduğunu ifade etti.

Bayram, Pakistanlı öğrenci ve akademisyenlere Türk yemeklerini tanıtmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli