DOLAR 39,2875 -0.11%
EURO 44,7841 -0.54%
ALTIN 4.175,92 -1,41
BITCOIN 4167016 0,74%
Yalova
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Keçiören Cumhuriyet Kulesi’nde çalışmalar devam ediyor

Keçiören Cumhuriyet Kulesi’nde çalışmalar devam ediyor

ABONE OL
Temmuz 19, 2023 13:28
Keçiören Cumhuriyet Kulesi’nde çalışmalar devam ediyor
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Tepebaşı Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Kulesi’nin yapım çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Cumhuriyet Kulesi’nde otopark, zemin kat, dış cephe ve kulenin zirvesinde yer alacak VIP katının imalatı eş zamanlı olarak devam ediyor. Devasa kulenin dış cephe imalatı için iş sağlığı ve güvenliğini önceleyen, ana yapıya sabitlenmiş yüksek güvenlikli çelik iskeleler kuruluyor.

Ankara’nın en yüksek kulesini Keçiören’e inşa ederek marka bir eseri Başkent’e kazandıracaklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Cumhuriyet Kulemizin açılışını yakın zamanda yapacağız. Türkiye’de tek başına kule yapan tek belediye Keçiören Belediyesidir. Bir aksilik olmazsa Cumhuriyet Kulemizi 29 Ekim’e yetiştirip Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında açmayı planlıyoruz. Kuleden, Ankara’nın yüzde seksenini görme imkânımız olacak. Uluslararası vizyon projemizi tarihe attığımız bir imza olarak hizmete sunarak kentimizin marka değerini artıracağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli