DOLAR 44,3675 0.04%
EURO 51,3362 0.01%
ALTIN 6.254,35 -2,63
BITCOIN 3058187 -3,17%
Yalova
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Kırklareli’de düzenlenen operasyonda Bizans dönemine ait parçalar ele geçirildi

Kırklareli’de düzenlenen operasyonda Bizans dönemine ait parçalar ele geçirildi

ABONE OL
Temmuz 17, 2022 11:35
Kırklareli’de düzenlenen operasyonda Bizans dönemine ait parçalar ele geçirildi
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli’de jandarma ekiplerince yapılan operasyonda Bizans dönemine ait parçalar ile ruhsatsız tabanca ve kenevir ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar çerçevesinde Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde M.M.’ye ait eve operasyon düzenlendi. M.M.’nin evinde yapılan aramada 4 adet bronz sikke, 4 adet bronz kadeh, 4 adet gülabdan (koku kabı), 2 adet ruhsatsız tabanca, 215 adet tabanca fişeği, 1 adet pala ile birlikte bir miktar saksılara dikilmiş halde kenevir bitkisi ele geçirildi.

Olayla ilgili M.M. gözaltına alınırken ’2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıkları Kanunu’, ’2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Kanunu’ ile ’6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanununa Muhalefet’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli