DOLAR 40,2520 0.11%
EURO 46,8917 0.43%
ALTIN 4.336,03 0,92
BITCOIN 4799678 1,77%
Yalova
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Konser için yüzlerce metrelik kuyruk

Konser için yüzlerce metrelik kuyruk

ABONE OL
Haziran 23, 2023 09:50
Konser için yüzlerce metrelik kuyruk
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da gençler 5 sanatçının vereceği konseri dinlemek için yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu, saatlerde sırada bekledi.

Bir otelde düzenlenen Karadeniz Müzik Festivali çerçevesinde Emir Can İğrek, Pinhani, Motive, Mavi Gri ve Mert Kıyak aynı akşam sahneye çıktı. Konseri dinlemek için bilet alan gençler, otele akın etti. Otelin önünde 100’lerce metre kuyruk oluştu. Sıraya giren gençler, saatlerce bekledi.

Samsun’da düzenlenen Karadeniz Müzik Festivali’nin 1. gününde Emir Can İğrek, Pinhani, Motive, Mavi Gri, Mert Kıyak’ı dinlemeye gelen binlerce genç, yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu. Gençler, şarkıları dillere dolanan sanatçıları dinleyebilmek için saatlerce sıra bekledi. Kombine fiyatının 800 ile 1200 TL olan, günlük fiyatı ise 400 TL olan festival 4 gün sürecek. Konsere giden gençler her konserde uzun sıralar olduğunu ve bazı konserlere geç kaldıklarını söylediler.

25 Haziran’da bitecek festivalde 13 ünlü sanatlı sahneye çıkacak.

En az 10 karakter gerekli