DOLAR 38,0022 0.03%
EURO 40,9143 -0.36%
ALTIN 3.684,29 -0,09
BITCOIN 3292315 -1,81%
Yalova
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Koroner Anjiografi Ünitesi Bilecik’te hizmet vermeye başladı

Koroner Anjiografi Ünitesi Bilecik’te hizmet vermeye başladı

ABONE OL
Eylül 14, 2022 11:08
Koroner Anjiografi Ünitesi Bilecik’te hizmet vermeye başladı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayan koroner anjiyografi ünitesinde hazırlık ve açılış aşamasında emeği geçen ve birimlerde çalışmakta olan personellere başarı belgesi verildi.

Bilecik’te il dışına en fazla sevkin yapıldığı kalp rahatsızlıklarını Bilecik’te tedavi edecek koroner anjiografi ünitesi Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. Koroner anjiyografi ünitesi, 6 yataklı yoğun bakım ünitesi ve 16 yataklı kardiyoloji servisini bünyesinde barındırıyor. Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, donanımlı kalp merkezinin hazırlık ve açılış aşamasında emeği geçen ve birimlerde çalışmakta olan personellere başarı belgesi uygun gördü.

Ünitenin açılmasıyla kalp hastalıklarına hızlı teşhis ve tedavi sağlamayı hedefleyen Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı ve hastane yönetimi tarafından başarı belgeleri personellere takdim edilip başarı dileklerinde bulunuldu.

En az 10 karakter gerekli