DOLAR 40,7531 0,53%
EURO 47,2309 0,58%
ALTIN 4.377,01 -1,50
BITCOIN 4886323 0,88%
Yalova
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Kütahya’da kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğruyor

Kütahya’da kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğruyor

ABONE OL
Haziran 25, 2023 00:14
Kütahya’da kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğruyor
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşan kurban Bayramı sebebiyle Kütahya Belediyesinin organizasyonu ile Gaybiefendi Mahallesine kurulan kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğruyor.

110 esnafın tezgah açtığı pazarın arife gününün gecesine kadar açık kalacağı belirtildi. Kıyafet pazarı esnafı, bol ürün çeşitleriyle vatandaşlara hizmet sunmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

Kütahya İşportacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Akkan, yaptığı açıklamada, “Bayram kıyafet pazarımız açıldı. Vatandaşımıza ve esnafımıza hayırlı olsun. Fiyatlarımız mağazalara göre çok çok uygun. Pazarımızda bol çeşit ve makul fiyatlarla halkımızın hizmetinde. Pazarımız 110 esnafla arife günü gece 01.00’e kadar açık olacaktır. Kütahyalılar kıyafet parazına her yıl yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle bu yıl daha fazla ilgiyle karşılaşıyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli