DOLAR 41,2962 0,26%
EURO 48,3579 0,45%
ALTIN 4.838,11 0,58
BITCOIN 4618132 -0,87%
Yalova
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Mardin Büyükşehir Belediyesinden deprem bölgelerine destek

Mardin Büyükşehir Belediyesinden deprem bölgelerine destek

ABONE OL
Şubat 6, 2023 16:28
Mardin Büyükşehir Belediyesinden deprem bölgelerine destek
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mardin Büyükşehir Belediyesinden deprem bölgelerine personel, ağır tonajlı iş makineleri ile hafriyat kamyonları gönderildi.

Gaziantep ve Adıyaman’da yaşanan deprem enkazlarında arama kurtarma çalışmalarının daha hızlı ve düzenli yürütülmesi amacıyla Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mardin Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğüne bağlı personel, itfaiye araçları, ağır tonajlı iş makineleri ile hafriyat kamyonları deprem noktalarına intikal etmek üzere sabah erken saatlerinde yola çıktı.

Bu çerçevede Mardin Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğünden; 51 personel, 2 eksvatör, 2 onarım aracı, bir hafif ticari araç, 2 paletli eksvatör, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığından; 38 personel 3 minibüs, 1 tır, İtfaiye Daire Başkanlığından; 42 personel, 5 araç, Fen İşleri Daire Başkanlığından; 5 kamyon eskavatör 2, 4 lopet, 1 löder, 20 personel deprem bölgelerine yardıma gönderildi.

Ayırca bölgede koordinasyona destek sağlamak üzere Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Mahmut Demirtaş da Gaziantep’e görevlendirildi.

En az 10 karakter gerekli