DOLAR 43,2975 0.05%
EURO 50,7193 -0.09%
ALTIN 6.768,37 2,28
BITCOIN 3863746 -1,98%
Yalova

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
‘Matematik Seferberliği Çalıştayı’ tamamlandı

‘Matematik Seferberliği Çalıştayı’ tamamlandı

ABONE OL
Aralık 7, 2022 11:59
‘Matematik Seferberliği Çalıştayı’ tamamlandı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da düzenlenen ve Bilecik’te de öğretmenlerin katıldığı E-Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayı 175 katılımcıyla tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, ’Her Yerde Matematik” anlayışıyla üniversiteler ve TÜBİTAK iş birliğiyle matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin bu dersi küçük yaştan itibaren sevmelerini sağlamak amaçlanıyor. Başlatılan ’Matematik Seferberliği’ ile matematik atölyeleri, materyal geliştirme, öğretmen eğitimi, dijital platform gibi birçok alanda çalışmalar yapılıyor.

E-Twinning faaliyeti çerçevesinde, öğretmenlerin projelere ait bilgi ve deneyimlerinin ’Matematik Seferberliği’ ile yapılacak yeni disiplinler arası çalışmalara katkı sağlaması amacıyla Antalya’da “E-Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştay’a Bilecik’i temsilen Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu Matematik öğretmeni Bilge Yaşar katıldı.

En az 10 karakter gerekli