DOLAR 44,6193 0.09%
EURO 51,5204 0.03%
ALTIN 6.668,26 0,11
BITCOIN 3070507 -0,44%
Yalova
12°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak

MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak

ABONE OL
Nisan 28, 2023 20:22
MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanları Milliyetçi Hareket Partisi’nde, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Ahmet Bağçovan ile görüştü.

TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Ahmet Bağçovan ile bir araya gelerek kamuda çalışan 700 bin işçiyi ilgilendiren Kamu Çerçeve Protokolü ile ilgili olarak görüştü. Yapılan görüşmede MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 700 bin kamu çalışanı işçiyi ilgilendiren Kamu Çerçeve Protokolünün imzalanarak emeklilerin haklarını alması konusunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Konunun takipçisi olacağımızı belirtir, işçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı şimdiden kutlarım” dedi.

En az 10 karakter gerekli