DOLAR 40,8729 0,77%
EURO 47,8724 1,05%
ALTIN 4.410,52 0,05
BITCOIN 4805954 0,41%
Yalova
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Müdür Erarslan, ”Kütahya’da AMATEM Birimi’nin kurulumu ile ilgili çalışmalar devam ediyor”

Müdür Erarslan, ”Kütahya’da AMATEM Birimi’nin kurulumu ile ilgili çalışmalar devam ediyor”

ABONE OL
Ağustos 31, 2023 12:35
Müdür Erarslan, ”Kütahya’da AMATEM Birimi’nin kurulumu ile ilgili çalışmalar devam ediyor”
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’yı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Yataklı Bağımlılık Servisi (AMATEM) Birimi’nin kurulumu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’yı ziyaretinde uyuşturucu ile mücadelenin sağlık sistemi ile ilgili tarafında Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü olarak gerekli çalışmaların yapılacağını, Yataklı Bağımlılık Servisi (AMATEM) Birimi’nin kurulumu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve alkol/madde kullanım bozukluğu olan kişilerin tedavilerinde bu birimin rahat bir ortamda arınma imkanı sağlayarak uzun süreli iyileşme için ilk adımların atılacağı yer olduğunu dile getirdi.

Müdür Erarslan ziyarette, emniyet güçlerinin uyuşturucuyla mücadelede göstermiş oldukları üstün gayretleri nedeniyle İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’ya tebriklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli