DOLAR 39,7854 -0.29%
EURO 46,6948 -0.44%
ALTIN 4.189,99 -0,24
BITCOIN 4291180 -0,67%
Yalova
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Olaylı maçta Arjantin, Brezilya’yı deplasmanda 1-0 yendi

Olaylı maçta Arjantin, Brezilya’yı deplasmanda 1-0 yendi

ABONE OL
Kasım 22, 2023 10:26
Olaylı maçta Arjantin, Brezilya’yı deplasmanda 1-0 yendi
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 6. haftasında Arjantin, tribünde yaşanan olayların damga vurduğu karşılaşmada Brezilya’yı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 6. hafta karşılaşmasında Brezilya, son Dünya Kupası şampiyonu Arjantin’i ağırladı. Maracana Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Arjantin, 63. dakikada Nicolas Otamendi’nin kaydettiği golle 1-0 kazandı. Ev sahibi ekipte Joelinton, 81. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla puanını 15’e yükselten Arjantin gruptaki liderliğini korurken, Brezilya 7 puanda kaldı.

Karşılaşmaya tribünde yaşanan olaylar damga vurdu

Mücadele öncesinde yapılan seremonide Brezilya milli marşı okunurken polisin copla Arjantinli taraftarlara müdahalede bulunması üzerine ortalık karıştı. Arjantin Milli Takımı’nın kaptanı Lionel Messi, takımı toplayarak soyunma odasına götürdü. Olayların yatışmasının ardından Arjantin’in tekrar sahaya dönmesiyle müsabaka başladı. Arjantin kaptanı Messi ise karşılaşmanın ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu takım tarih yazmaya devam ediyor. Maracana’da büyük bir zafer kazandık ancak bu zafer Brezilya’da Arjantin taraftarlarının bir kez daha baskı altına alınmasıyla hatırlanacak. Bu çılgınlık tolere edilemez ve artık sona ermeli” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli