DOLAR 38,7786 0.39%
EURO 43,8944 0.27%
ALTIN 4.142,72 0,97
BITCOIN 4043900 1,30%
Yalova
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Orman işçisi, yangının ardından bitkin düşen kertenkeleyi su ile serinletti

Orman işçisi, yangının ardından bitkin düşen kertenkeleyi su ile serinletti

ABONE OL
Temmuz 26, 2023 17:42
Orman işçisi, yangının ardından bitkin düşen kertenkeleyi su ile serinletti
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Manisa’nın Saruhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesinin ardından yorgun ve bitkin düşen kertenkele, yangın söndürme işçisi tarafından su ile serinletildi.

Manisa’ın Saruhan ilçesinde çıkan ve ekipler tarafından kontrol altına alınan orman yangınları sonrasında orman söndürme ekibinde yer alan işçinin davranışı yüreklere dokundu. Yangın sahasında çalışma yapan işçilerden Şevket Kaya, sıcak nedeniyle yorgun ve bitkin düşen kertenkeleyi su ile serinletti. Yangın söndürme işçisi Şevket Kaya’nın bu davranışı büyük takdir topladı.

Yangın söndürme işçisi Şevket Kaya’nın kertenkeleye su içirme videosunu Orman Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Merhamet eden merhamet bulur! Ormanda yangına sebebiyet verecek davranışlarda bulunmadan önce bu görüntü aklınıza gelsin. Kahramanlarımızdan Şevket Kaya Manisa Saruhanlı’da yangın sahasında bulduğu dostumuzun susuzluğunu giderdi”

En az 10 karakter gerekli