DOLAR 38,2552 0.34%
EURO 43,8333 0.15%
ALTIN 4.075,24 0,33
BITCOIN 3213015 -0,61%
Yalova
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Pursaklar’a en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu

Pursaklar’a en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 11:42
Pursaklar’a en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Pursaklar Belediyesi, Endemik Vadi’den Saray Mahallesine uzanan ilçenin en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu için çalışmalara hızla devam ediyor.

İlçenin yaşama kalitesin artıracak projeleri bir bir hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, Endemik Vadi’nin içinden başlayarak, Saray Mahallesine kadar devam eden ve gidiş dönüş 2 bin 200 metre uzunluğu ile ilçenin en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu unvanına sahip olacak alanda çalışmalar soluksuz devam ediyor. En kısa sürede çalışmaları tamamlayacaklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilgili birim müdürleriyle birlikte yürüyüş ve bisiklet yolunda incelemelerde bulundu.

‘‘Sonuna geldik, en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız’’

İlçenin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Çetin, “En uzun yürüyüş ve bisiklet yolu yapım çalışmalarımızı yerinde inceledim. Burada yapacağımız peyzaj düzenlemeleriyle aydınlatma, ağaçlandırma ve oturma alanlarıyla Pursaklar halkının yeni yaşam alanı haline dönüştürüyoruz. Sonuna geldik, en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize değer katacak, bakanlara kendini hayran bırakacak bir yer haline dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli