DOLAR 44,6193 0.09%
EURO 51,5204 0.03%
ALTIN 6.668,26 0,11
BITCOIN 3070507 -0,44%
Yalova
12°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Rusya’nın Vinnytsia’ya düzenlediği saldırıda can kaybı 20’ye yükseldi

Rusya’nın Vinnytsia’ya düzenlediği saldırıda can kaybı 20’ye yükseldi

ABONE OL
Temmuz 14, 2022 15:35
Rusya’nın Vinnytsia’ya düzenlediği saldırıda can kaybı 20’ye yükseldi
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rus ordusunun, Ukrayna’nın Vinnytsia kentindeki bir iş merkezine düzenlediği füze saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 3’ü çocuk olmak üzere 20’ye yükseldiği açıklandı.

Rus ordusunun Ukrayna’nın Vinnytsia kentine düzenlediği füzeli saldırıda bilanço artıyor. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kyrylo Tymoshenko yaptığı açıklamada, saldırı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 3’ü çocuk olmak üzere 20’ye yükseldiğini belirtti. Tymoshenko açıklamasında saldırının, Karadeniz’de yer alan Rus ordusuna ait bir denizaltından fırlatılan Kalibr seyir füzeleri ile gerçekleştirildiğini duyurdu.

Öte yandan, Ukrayna Hava Savunma Kuvvetleri’nin Vinnytsia bölgesinde 4 seyir füzesi düşürdüğü öğrenildi.

Ukrayna Acil Durum Servisi, Rusya’nın saldırısı sonucu küçük bir çocuk da dahil olmak üzere 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 25 kişinin ise yaralandığını açıklamıştı.

En az 10 karakter gerekli