DOLAR 40,4572 0.06%
EURO 47,5949 0.02%
ALTIN 4.459,93 0,05
BITCOIN 4830828 1,94%
Yalova
34°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Sandıklı Devlet Hastanesi’nde değerlendirme ve plaket töreni yapıldı

Sandıklı Devlet Hastanesi’nde değerlendirme ve plaket töreni yapıldı

ABONE OL
Kasım 7, 2023 13:49
Sandıklı Devlet Hastanesi’nde değerlendirme ve plaket töreni yapıldı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afyonkarahisar Sandıklı Devlet Hastanesi’nde yürütülen çalışmalar ve yapılan hizmetlerin değerlendirme toplantısı yapılırken, hastaneye destek olan hayırsever vatandaşlar için de plaket töreni düzenlendi.

Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından hastaneye yardımda bulunan hayırseverler unutulmadı. Devlet Hastanesi Başhekimi Abdul Fettah Nur tarafından Devlet Hastanesinde yapılan hizmetlerde destek veren hayırseverler için plaket töreni düzenlendi. Sandıklı Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Başkurt tarafından Sandıklı Devlet Hastanesi toplantı salonunda hastanede yapılan hizmetler hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Sunum sonrası bir konuşma gerçekleştiren Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Abdul Fettah Nur, hastanede yürütülen hizmetleri her geçen gün daha ileriye taşıdıklarını aktardı.

Protokol üyeleri tarafından hayırsever vatandaşlara plaketleri takdim edildi.

Sandıklı Devlet Hastanesinde yeni yapılan servisleri gezen protokol üyeleri Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Abdul Fettah Nur’dan bilgiler aldı.

En az 10 karakter gerekli