DOLAR 43,3165 0.06%
EURO 50,8535 0.13%
ALTIN 6.729,86 1,70
BITCOIN 3860747 -3,46%
Yalova

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Şanlı Bayrağımızı Hiç Kimse İndiremez

Şanlı Bayrağımızı Hiç Kimse İndiremez

ABONE OL
Ocak 21, 2026 11:25
Şanlı Bayrağımızı Hiç Kimse İndiremez
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mardin’in Nusaybin ilçesinde polis barikatlarını aşan bir grubun Türkiye-Suriye sınır hattında bulunan Türk bayrağını indirmesine yönelik saldırı, yurt genelinde büyük tepki topladı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de yaşanan olaya sert bir dille tepki göstererek, tüm Yalovalıları ay yıldızlı bayrağa sahip çıkmaya davet etti.

 

 

Başkan Mehmet Gürel, yaptığı açıklamada Türk bayrağının milletin onuru ve bağımsızlığının simgesi olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

 

“Şanlı Bayrağımızı Hiç Kimse İndiremez!

Dün, Mardin Nusaybin’de şanlı bayrağımıza yapılan saldırıyı bir kez daha lanetliyor, tüm hemşehrilerimizi evlerimizi ve iş yerlerimizi şanlı bayrağımızla donatmaya davet ediyorum.

Büyük Atatürk’ün kenti Yalova’mızda, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, Cumhuriyetimize, ay yıldızlı bayrağımıza ve Cumhuriyetimizin tüm değerlerine hep birlikte sahip çıkalım.”

 

İLK ADIM YALOVA BELEDİYESİ’NDEN

 

Başkan Gürel’in çağrısına ilk ayak uyduran kurum Yalova Belediyesi oldu. Belediye binası başta olmak üzere tüm hizmet birimleri ve belediyeye ait araçlar Türk bayraklarıyla donatıldı. Yalova Belediyesi, bu uygulamayla hem milli birlik mesajı verdi hem de toplumsal duyarlılığa öncülük etti. Yalova Belediyesi, bayrağa yönelik her türlü saldırının karşısında olduğunu vurguladı.

 

Türk bayrağının yalnızca bir sembol değil, bağımsızlık mücadelesinin ve ortak değerlerin en güçlü ifadesi olduğu bildirilirken Yalova’da başlatılan bayrak seferberliğinin kent genelinde karşılık bulması bekleniyor. 

En az 10 karakter gerekli