DOLAR 43,2975 0.05%
EURO 50,7193 -0.09%
ALTIN 6.768,37 2,28
BITCOIN 3863746 -1,98%
Yalova

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Semih Sezonu Şampiyonlukla Açtı

Semih Sezonu Şampiyonlukla Açtı

ABONE OL
Nisan 25, 2023 10:04
Semih Sezonu Şampiyonlukla Açtı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova Belediyesi Başpehlivanı Semih Turgut, yılın ilk yağlı güreş müsabakası için Anltalya’ya gitti. Antalya Kepez Belediyesi’nin organize ettiği 5. Varsak Yağlı Güreşleri başaltı, büyük orta, küçük orta büyük, küçük orta küçük, deste, ayak, tozkoparan, teşvik ve minik boylardaki pehlivanların katılımıyla gerçekleşti.

Varsak Şelale Er Meydanı’ndaki sezonun ilk güreşlerinde pehlivanlar kıyasıya mücadele ettiler. Yalova Belediyesporlu güreşçi Turgut, şampiyon olarak sezona iddialı bir şekilde giriş yaptı. Finalde rakibi Mustafa Doğan Özkaya’yı yenen Semih Turgut, 5. Varsak Yağlı Güreşleri Başpehlivanı oldu. Turgut, başpehlivanlık kariyerinde ilk kez birincilik sevinci yaşadı.

Başarılı sporcu Turgut, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Semih Turgut, sezonun ilk güreş müsabakasıyla harika bir giriş yaptı ve şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden depremzedeler adına aldığını ifade etti.

Turgut, “Şampiyonluğu Depremzedeler Adına Aldım”

Her ne kadar sezonu güzel açsak da içinin buruk olduğunu kaydeden Turgut, “Bizim aklımız 6 Şubat’ta kaldı. Asrın felaketinde binlerce canımızı kaybettik. Bundan dolayı oldukça üzgünüm. Elde ettiğim şampiyonluğu depremde hayatını kaybedenler adına almak istedim. Aynı acıyı bizler burada 17 Ağustos 1999’da yaşadık. Tarif edilemez bir duygu ülkeme sabırlar diliyorum. Yalova’nın adını duyurmaya ve Yalova Belediyesporu şahlandırmaya devam edeceğim. Desteklerinden dolayı Başkanımız Mustafa Tutuk’a ve Yalova Belediyesi aileme teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli