DOLAR 40,7531 0,53%
EURO 47,2309 0,58%
ALTIN 4.377,01 -1,50
BITCOIN 4886323 0,88%
Yalova
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Sezon ‘Renklerle Senfoni’ ile tamamlandı

Sezon ‘Renklerle Senfoni’ ile tamamlandı

ABONE OL
Haziran 7, 2023 11:38
Sezon ‘Renklerle Senfoni’ ile tamamlandı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi, sezonunu ünlü Ressam Nihat Kahraman’ın “Renklerle Senfoni” isimli sergisiyle kapatıyor. Açılışına Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal’la katıldığı sergi 26 Haziran’a kadar ücretsiz gezilebilecek.

Antalya’nın kültür ve sanat hayatına farklı bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde sezonun son sergisi açıldı. Ressam Nihat Kahraman’ın ‘Renklerle Senfoni’ isimli sergisinin açılışı Antalya’nın iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Küratörlüğünü İbrahim Karaoğlu’nun yaptığı serginin açılışında Başkan Uysal, eşi ümran Uysal’la birlikte yer aldı.

Açılışta, ünlü Ressam Kahraman, bu sergiyi Antalya’da ve Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Uysal ise, açılış için bir araya gelen sanatseverlerle “Şehrimize renk kattınız. Sanatçımıza ve şehrimizin sahipleri sizlere teşekkür ediyorum” diye seslendi. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezdi. Sergi 26 Haziran’a kadar ücretsiz gezilebilecek.

Türkan Şoray Kültür Merkezi, bu sezonda 7 sergiye ev sahipliği yaptı. Antalya Edebiyat Günleri kapsamında ‘Unutmak/Hatırlamak’ sergisiyle sezona başlayan Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde, sırasıyla Zerrin Kehnemuyi, Yalçın Gökçebağ, Hülya Düzenli ve Elif Saltık sergileri açıldı. ‘Deja Vu’ isimli karma sergisiyle devam eden sezon Adnan Turani sergisiyle devam etti.

En az 10 karakter gerekli