DOLAR 40,2520 0.11%
EURO 46,8917 0.43%
ALTIN 4.336,03 0,92
BITCOIN 4799678 1,77%
Yalova
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Sinoplu çiftçi tarlasına traktörüyle “Cumhuriyet” yazdı

Sinoplu çiftçi tarlasına traktörüyle “Cumhuriyet” yazdı

ABONE OL
Ekim 27, 2023 12:49
Sinoplu çiftçi tarlasına traktörüyle “Cumhuriyet” yazdı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinop’un Gerze ilçesinde öğretmenlik yapan aynı zamanda çiftçi olan bir vatandaş, tarlasına traktörüyle “Cumhuriyet” yazdı.

Sinop’un Gerze ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki Vedat Eren, Belören köyünde bulunan arazisine Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle “Cumhuriyet” yazdı. Eren, yerden tarlasına traktörün pulluğu ile toprakta iz bırakarak “Cumhuriyet” yazdı.

Vedat Eren, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözüne istinaden bu yazıyı yazdığını belirtti. Yazıyı yaklaşık 2 saatte yazdığını belirten Vedat Eren, “Türkiye üretimde çok önemli bir rol oynuyor. Cumhuriyet’in 100. yıl sebebiyle ben de tarlama Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hediye olsun diye Cumhuriyet yazmak istedim. Ne mutlu Türk’üm diyene. Nice 100 yıllara. Cumhuriyetimiz yaşasın. Yazıyı görenler tebrik ediyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli