DOLAR 44,1701 -0.12%
EURO 50,9813 0.74%
ALTIN 7.119,67 -0,22
BITCOIN 3263466 3,46%
Yalova

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Son 1 ayda 4 motosiklet çalan 2 zanlı tutuklandı

Son 1 ayda 4 motosiklet çalan 2 zanlı tutuklandı

ABONE OL
Eylül 19, 2022 09:49
Son 1 ayda 4 motosiklet çalan 2 zanlı tutuklandı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana polisi son 1 ayda 4 motosiklet çaldığı öne sürülen 3 zanlıyı gözaltına alırken, bu zanlılardan 2’si tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez ilçelerde son 1 ayda 4 motosikletin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, 3 şüphelinin park halindeki motosikletlerin kilitlerini kırdıktan sonra sürükleyerek çaldıklarını saptadı. Polis, eşkallerini belirlediği şüpheliler Tolhan Ç. (19), Yılmaz B. (32) ile Sinan M.’yi (38), adreslerine yapılan baskınlarda yakaladı.

Emniyete götürülen şüphelilerden Yılmaz B.’nin, kentteki özel bir hastaneye hasta yakını gibi geldiği ve keşif yaptığı belirlendi. Dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından 7 kaydı olduğu öğrenilen Yılmaz B.’nin, ayrı günlerde hastane bahçesindeki 2 motosikleti çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yılmaz B. ile Tolhan Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Sinan M. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

En az 10 karakter gerekli