DOLAR 38,7786 0.39%
EURO 43,8944 0.27%
ALTIN 4.142,72 0,97
BITCOIN 4043900 1,30%
Yalova
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Son kullanma tarihi geçen 2 bin 400 ürün imha edildi

Son kullanma tarihi geçen 2 bin 400 ürün imha edildi

ABONE OL
Mart 24, 2023 18:36
Son kullanma tarihi geçen 2 bin 400 ürün imha edildi
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alaplı İlçesinde Belediye Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimler kapsamında, son kullanma tarihi geçmiş 2 bin 400 ürün imha edildi.

Alaplı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bağlı ekipler ilçe merkezinde gıda satışı yapan işletmelere yönelik yaptığı denetimlerde tüketim tarihi geçmiş binlerce ürüne el koyarak imha etti.

Zabıta Müdürü Şeyda Daşgın, Halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerin kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, “Belediye olarak rutin denetimlerimizin yanında ramazan ayı öncesi gıda satışı yapan işletmelere yönelik yaptığımız denetimlerde gıda, temizlik ve kozmetik ürünlerinin de bulunduğu 2 bin 400 adet tüketim tarihi geçmiş ürün tespit ettik. Ürünlere el koyarak imha ettik. İşletmelere de yasal işlem başlattık. Bu konuda ilçe sakinlerimize de büyük görev düşüyor. Halkımızdan isteğimiz tarihi geçmiş ürün satışı yapan işletmeleri bize bildirmeleridir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli