DOLAR 42,8044 0.17%
EURO 50,1756 -0.07%
ALTIN 5.971,32 0,28
BITCOIN 3768930 0,18%
Yalova
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Söylemez Barajı bittiğinde 394 bin dekarlık alanı sulayacak

Söylemez Barajı bittiğinde 394 bin dekarlık alanı sulayacak

ABONE OL
Eylül 30, 2023 10:28
Söylemez Barajı bittiğinde 394 bin dekarlık alanı sulayacak
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz Söylemez Barajı şantiyesinde, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli, ilgili Şube Müdürleri, teknik personeller ve yüklenici firma yetkililerinin de katıldığı bir sunum yaptı.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, “Erzurum’un güzelliklerini ve geleceğini inşa etmek için önemli bir projenin üzerinde çalıştık. mSöylemez Barajı’nın yapımı devam eden sürecini yakından inceledik. Bu projenin tamamlanması, bölge ekonomisine katkı sağlayacak ve su kaynaklarımızı daha verimli bir şekilde kullanmamıza yardımcı olacak. Gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakma taahhüdümüzü sürdürüyoruz.” dedi.

Erzurum’un en önemli projelerinden olan Söylemez Barajı Projesiyle birlikte 393 Bin 910 dekarlık alanın cazibeyle sulanması ve yıllık 220,57 GWh enerji üretimi yapılması planlanıyor.

En az 10 karakter gerekli