DOLAR 41,4291 0,31%
EURO 48,6254 0,52%
ALTIN 4.910,12 0,15
BITCOIN 4773409 -0,26%
Yalova
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Tam Bana Göre Festivali’nde Genc-i Ala’ya iki ödül

Tam Bana Göre Festivali’nde Genc-i Ala’ya iki ödül

ABONE OL
Ekim 6, 2022 15:07
Tam Bana Göre Festivali’nde Genc-i Ala’ya iki ödül
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından katılımın sağlandığı Tam Bana Göre Festivali’nde Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Ala Gençlik Modeli iki ödül kazandı.

Başiskele Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Tam Bana Göre Festivali’nde yerini aldı. Başkent Millet Bahçesi’nde 9 Ekim’e kadar sürecek Tam Bana Göre Festivali’nde stant açan Başiskele Belediyesi, Genc-i Ala Gençlik Modeli’ni tanıttı. Belediye Başkanı Yasin Özlü de festivale katılarak, gençlerin heyecanına ortak oldu. Genc-i Ala çatısı altında yapılan hizmetlerin tanıtımının yapıldığı festivalde, Başiskele Çocuk Üniversitesi de bilim, teknoloji ve robotik kodlama gibi atölye çalışmalarıyla standı ziyaret eden misafirlere bilgiler aktarıyor.

Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Ala Gençlik Modeli çerçevesinde hayata geçirdiği “Gençhaneler” ve “GençBüs Mobil Gençlik Merkezi” projeleri festivalde ayrı ayrı ödül almaya hak kazandı.

En az 10 karakter gerekli