DOLAR 38,2552 0.34%
EURO 43,8333 0.15%
ALTIN 4.075,24 0,33
BITCOIN 3213015 -0,61%
Yalova
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
TEL AVİV – İsrail’den Katar’a ilk doğrudan uçak seferi gerçekleşti (2)

TEL AVİV – İsrail’den Katar’a ilk doğrudan uçak seferi gerçekleşti (2)

ABONE OL
Kasım 21, 2022 13:43
TEL AVİV – İsrail’den Katar’a ilk doğrudan uçak seferi gerçekleşti (2)
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

– Tel Aviv kentindeki Ben Gurion Uluslararası Havaalanı
– Doha uçuşu yolcularının işlemlerini gerçekleştirmesi
– Doha uçağı KUDÜS (AA) – İsrail'in Tel Aviv kentindeki Ben Gurion Uluslararası Havaalanı'ndan Katar’ın başkenti Doha'ya ilk doğrudan uçuş gerçekleşti.
Tel Aviv’deki Ben Gurion Havaalanı'ndan kalkan, FIFA 2022 Dünya Kupası'na katılacak İsraillileri taşıyan TUS Hava Yollarına ait ilk tarifeli uçak Doha Havaalanı'na hareket etti.
Yerel saatle 10.55’te kalkan uçağın, 15.05’te Doha’ya ulaşması bekleniyor.
Dünya Kupası organizasyonu boyunca Tel Aviv-Doha arasında gidiş-dönüş 6 sefer planlandı. Uçuşlar, İran yerine Suudi Arabistan hava sahası üzerinden yapılacak.
İsrail Başbakanı Yair Lapid, 10 Kasım’da yaptığı açıklamada, İsrail vatandaşlarının Dünya Kupası’na katılmak için ilk kez Katar’a doğrudan uçabilecekleri ve Doha’da geçici diplomatik ofis açtıklarını duyurmuştu.
Diplomatik ofisin, turnuva dolayısıyla Katar'a giden İsrail vatandaşlarına konsolosluk hizmetleri sağlamak için fiziki olarak bu ülkede bulunacağı belirtilmişti.

En az 10 karakter gerekli