DOLAR 38,7786 0.39%
EURO 43,8944 0.27%
ALTIN 4.142,72 0,97
BITCOIN 4043900 1,30%
Yalova
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Trafik polislerine alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı

Trafik polislerine alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı

ABONE OL
Ekim 26, 2023 10:28
Trafik polislerine alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.

Olay, gece saatlerinde Kepez ilçesine bağlı Sakarya Bulvarı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; uygulama noktası kuran trafik polislerini gören 07 ATE 522 plakalı motosiklet sürücüsü Hasan A., trafik polislerinin dikkatini çekerek durduruldu. Polis ekiplerini oyalamaya çalışan motosiklet sürücüsü Hasan A., alkol metreye üflememek için uzun süre direndi. Sürücü bir ara motosikletini park ettiği noktanın kontrol noktasına uzak olduğunu ifade ederek metre ile ölçülmesini talep etti.

38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası

Kendisine ceza yazılamayacağını belirten Hasan A., “Avukatım gelsin, siz neden benim üzerime geliyorsunuz. Şimdi siz duran motosiklete ceza mı yazacaksınız? Ben alkollüyüm, bunu reddetmiyorum. Gel abi beraber uygulama noktasına olan uzaklığımı ölçelim. 50 metre ise sen haklısın” dedi. Sürücünün daha önce de ehliyetini alkollü araç sürmekten kaptırdığı öğrenildi. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.

Şahsın motosikleti ise olay yerine gelen çekici ile çekildi. Şahsın bu sırada motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü.

En az 10 karakter gerekli