DOLAR 38,6110 -0.11%
EURO 43,4876 -0.59%
ALTIN 4.105,51 -1,83
BITCOIN 3914878 5,15%
Yalova
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Vali’nin ‘Türkçe’ hassasiyeti

Vali’nin ‘Türkçe’ hassasiyeti

ABONE OL
Eylül 19, 2023 18:07
Vali’nin ‘Türkçe’ hassasiyeti
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Adana’da tüp bebek merkezinin açılışında yazılan ‘baby, girl ve boy’ yazıları için Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, hassasiyet gösterip Türkçe yazılması gerektiğini söyledi.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Tüp Bebek Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, doktorlar ve hemşireler katıldı. Bölgedeki en kapsamlı tüp bebek merkezinin açılışında önce kurdele kesildi daha sonra merkez yetkilileri Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e merkez hakkında bilgiler verdi.

Bu sırada Vali Köşger, duvarda yazılan ‘baby, girl ve boy’ yazılarını görüp merkez yetkilisine yazıların Türkçe yazılması gerektiğini, merkezin İngiltere’de değil, Türkiye’de açıldığını söyledi. Yetkililer ise Vali Köşger’den özür dileyerek hassasiyet göstereceklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli