DOLAR 42,8044 0.17%
EURO 50,1756 -0.07%
ALTIN 5.971,32 0,28
BITCOIN 3768930 0,18%
Yalova
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Yağışlar Öncesi Rögar Ve Mazgal Temizliği

Yağışlar Öncesi Rögar Ve Mazgal Temizliği

ABONE OL
Aralık 23, 2025 11:45
Yağışlar Öncesi Rögar Ve Mazgal Temizliği
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı Yağmursuyu Ekibi, kent genelinde olası yağışlar öncesinde altyapının sağlıklı çalışmasını sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Yalova Belediyesi ekipleri bu kapsamda, Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’nda rögar ve mazgallarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, rögar ve mazgallarda biriken çöp, yaprak ve çeşitli atıklar temizlenerek yağmur suyunun akışını engelleyebilecek unsurlar ortadan kaldırıldı. Böylece ani ve yoğun yağışlarda yaşanabilecek su taşkınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

Yalova Belediyesi yetkilileri, yağmur suyu altyapısının düzenli olarak temizlenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, vatandaşlardan da mazgal ve rögarların çevresine çöp atmamaları konusunda duyarlılık beklediklerini ifade etti. Kent genelinde benzer çalışmaların program dâhilinde devam edeceği bildirildi.

 

En az 10 karakter gerekli