DOLAR 39,7854 -0.29%
EURO 46,6948 -0.44%
ALTIN 4.189,99 -0,24
BITCOIN 4291180 -0,67%
Yalova
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Yalova Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Yalova Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 12:06
Yalova Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova Belediyesi, şehirdeki altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayraktepe Mahallesi’nde yer alan 77.1 Sokak ve Sanayi Sokak’ta başlatılan parke döşeme çalışmalarının bu hafta tamamlanması hedefleniyor.

77.1 Sokak’ta Çalışmaların Yarısı Tamamlandı

Ekipler, 77.1 Sokak’ta parke döşeme çalışmalarının yarıdan fazlasını tamamladı. Toplamda 2700 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilen çalışmaların, 2000 metrekarelik bölümünde çalışmalar tamamlandı. Hızla ilerleyen çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Sanayi Sokak’ta Parke Döşeme Çalışmaları Bu Hafta Başlayacak

Sanayi Sokak’ta ise parke döşeme çalışmaları bu hafta itibarıyla başlayacak. Bu sokakta toplam 950 metrekarelik alanın parke ile kaplanması planlanıyor. Su kanal arızası sebebiyle çalışmalarına ara veren ekipler, arızanın tamiri sonrasında çalışmalarına yeniden başladı. Kısa sürede yapılması hedeflenen parke yol çalışması ile birlikte bölgenin altyapı sorunu çözülmüş olacak.

Yalova Belediyesi, gerçekleştirdiği bu çalışmalarla şehrin çeşitli noktalarındaki altyapı sorunlarını çözerek vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam edecek. Çalışmaların ilerleyişiyle ilgili güncel bilgiler ve gelişmeler, belediyenin resmi iletişim kanallarından duyurulacak.

En az 10 karakter gerekli