DOLAR 41,9924 0,25%
EURO 48,7531 0,46%
ALTIN 5.565,28 -0,14
BITCOIN 4641122 1,97%
Yalova
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Yalova Belediyesi, Doğan Sokak’ta Yol Konforunu Artırıyor

Yalova Belediyesi, Doğan Sokak’ta Yol Konforunu Artırıyor

ABONE OL
Ekim 24, 2025 13:27
Yalova Belediyesi, Doğan Sokak’ta Yol Konforunu Artırıyor
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürdükleri yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Süleymanbey Mahallesi Doğan Sokak’ta asfalt yama çalışması başlattı.

Zamanla yıpranan ve trafik yoğunluğu nedeniyle deformasyon meydana gelen bölgelerde gerçekleştirilen çalışmalarla, sürücülerin ve yayaların daha güvenli, konforlu bir ulaşım sağlaması hedefleniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehir genelinde yürütülen yol bakım çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak, ulaşımda konforu artırmak ve altyapı sorunlarını en aza indirmek için ekiplerimiz sahada yoğun bir şekilde çalışıyor” açıklamasında bulundu.

Doğan Sokak’ta yürütülen asfalt yama çalışmasının tamamlanmasının ardından ekiplerin, mahalle genelinde ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da benzer bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli