DOLAR 44,5616 0.2%
EURO 51,6156 -0.1%
ALTIN 6.699,36 0,21
BITCOIN 2975365 -1,94%
Yalova

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Yenice’de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı

Yenice’de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı

ABONE OL
Temmuz 9, 2023 20:21
Yenice’de sağanak nedeniyle köprü trafiğe kapatıldı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Karabük’ün Yenice ilçe merkezinden geçen çayın su seviyesinin sağanak yağışlar sonrası yükselmesi nedeniyle çay üzerindeki köprü trafiğe kapatıldı.

Sağanak yağışların etkili olduğu Yenice ilçesinde kent merkezinden geçen İncedere Çayı’nın su seviyesi yükseldi. Çayın taşma noktasına gelmesi nedeniyle vatandaşlar tedirgin olurken, polis ekipleri çay üzerinde bulunan İncedere Köprüsünü şerit çekerek yaya ve araç trafiğine kapattı.

İlçede esnaflık yapan Alparslan Cinkavuk, su seviyesinin yükselmesi nedeniyle tedirgin olduklarını söyledi. Cinkavuk, “Etkili olan yağış nedeniyle gelen kütükler köprünün ayaklarını tıkadı. En kısa zamanda bu duvarlarımızda yapılır Yenice’mizin geleceği karartılmaz. Benim de burada dükkanım var bizde burada tehlike altındayız” dedi.

En az 10 karakter gerekli