DOLAR 43,9860 0.06%
EURO 51,1012 -0.64%
ALTIN 7.359,39 -2,34
BITCOIN 2955611 2,07%
Yalova
10°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Yunus Emre Konak: “Sonu inşallah A Milli Takım olur”

Yunus Emre Konak: “Sonu inşallah A Milli Takım olur”

ABONE OL
Kasım 17, 2023 23:42
Yunus Emre Konak: “Sonu inşallah A Milli Takım olur”
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Ümit Milli Futbol Takımı’nın 17 yaşındaki oyuncusu Yunus Emre Konak, bu formayı giydiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Sonu inşallah A Milli Takım olur. Çok gurur verici bir şey” dedi.

Ümit Milli Futbol Takımı, Pendik Stadyumu’nda özel maçta mücadele ettiği Slovenya ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan Ümit Milli Futbol Takımı’nın 2006 doğumlu oyuncusu Yunus Emre Konak, “Kazanabileceğimiz bir maçtı, kazanamadık. Pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik. Sonuç 1-1 kaldı. Çok pozisyon bulduk, atamadık” diye konuştu.

Genç yaşında Ümit Milli Takım’a davet edilmesinin hatırlatılması üzerine Konak, “17 yaşındayım. Bu aileye katıldım. Çok mutluyum. Ağabeylerimle aram çok iyi. Sonu inşallah A Milli Takım olur. Çok gurur verici bir şey” şeklinde konuştu.

Norveç maçının zor geçeceğini ifade eden 17 yaşındaki futbolcu, “İnşallah kazanırız” yorumunda bulundu.

En az 10 karakter gerekli