DOLAR 44,6193 0.09%
EURO 51,5204 0.03%
ALTIN 6.668,26 0,11
BITCOIN 3070507 -0,44%
Yalova
12°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Yüzüne saplanan demirle hastaneye kaldırılan işçi yoğun bakımdan çıktı

Yüzüne saplanan demirle hastaneye kaldırılan işçi yoğun bakımdan çıktı

ABONE OL
Kasım 22, 2022 18:07
Yüzüne saplanan demirle hastaneye kaldırılan işçi yoğun bakımdan çıktı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Giresun’da çalıştığı inşaatta yüzüne demir saplanan ve sevk edildiği Samsun’daki hastanede yüzündeki demir çıkarılan işçi yoğun bakım servisinden normal servisi çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun’da çalıştığı inşaatta yüzüne demir saplanarak ölümden dönen 3 çocuk basası Celal Sayar (39), yüzündeki demir ile kaldırıldığı Giresun’daki hastaneden Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yüzüne saplanan demir Samsun’daki hastanede ameliyatla alınan Celal Sayar, yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından normal servise alındı.

“Demir yüzüme çarptı zannettim”

Hastanenin kulak burun boğaz (KBB) servisinde tedavisi devam eden Celal Sayar yaşadığı olayı anlatarak, “İnşaatta ip çekmiştik. İpin ucunda demir bağlıydı. İpi çekince ipe bağlı demir yüzüme saplandı. Ben önce demir yüzüme çarptı zannettim” dedi.

Cemal Sayar’ın yüzüne saplanan inşaat demirinin ise ameliyatla çıkarıldıktan sonra polis tarafından Giresun Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli