DOLAR 45,3648 0%
EURO 53,5214 -0.09%
ALTIN
BITCOIN 3711270 1,20%
Yalova
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
“23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’mız Kutlu Olsun”

“23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’mız Kutlu Olsun”

ABONE OL
Mayıs 6, 2026 23:47
“23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’mız Kutlu Olsun”
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli egemenliğin önemine ve çocukların gelecekteki rolüne dikkat çekti.

Başkan Gürel mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının millet iradesinin en güçlü simgelerinden biri olduğunu belirterek, 23 Nisan’ın bağımsızlık mücadelesinin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesinin, geleceğe duyduğu güvenin en önemli göstergesi olduğunu vurgulayan Gürel, “23 Nisan yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda çocuklarımıza duyduğumuz güvenin ve sorumluluğun da ifadesidir” dedi.

Mesajında çocuklara da seslenen Başkan Gürel, onların hayalleri, enerjileri ve umutlarıyla ülkenin en değerli hazineleri olduğunu belirtti. Yalova Belediyesi olarak çocukların daha mutlu, sağlıklı ve güvenli bir şehirde büyümesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Gürel, tüm çocukları ve ailelerini düzenlenecek etkinliklere davet etti.

23 Nisan Perşembe günü 15.00 ile 20.00 saatleri arasında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklerde yüz boyama, oyun parkurları, sahne gösterileri ve çeşitli sürprizlerin yer alacağını belirten Gürel, bayram coşkusunun hep birlikte yaşanacağını ifade etti.

Başkan Mehmet Gürel mesajının sonunda, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları saygı ve minnetle andığını belirterek, çocukların ve tüm milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

En az 10 karakter gerekli