DOLAR 44,6193 0.09%
EURO 51,5204 0.03%
ALTIN 6.668,26 0,11
BITCOIN 3070507 -0,44%
Yalova
12°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, PFDK’ya sevk edildi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, PFDK’ya sevk edildi

ABONE OL
Eylül 5, 2023 21:35
Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, PFDK’ya sevk edildi
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği’nce Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve 10 Süper Lig kulübü PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları” ve “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle PFDK’ya gönderildi.

Beşiktaş Kulübü de hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar ile sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle kurula yollandı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Adana Demirspor, ’çirkin ve kötü tezahürat’, Galatasaray ve MKE Ankaragücü ise çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması gerekçeleriyle disipline sevk edildi.

Çaykur Rizespor, saha olayları, Başakşehir, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları, Gaziantep Futbol Kulübü, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ile usulsüz seyirci alınması, Hatayspor da talimatlara aykırı hareket ve 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle PDFK’ya gönderildi.

Başakşehir Futbol Kulübü idarecisi Murat Yaman da ’sportmenliğe aykırı hareketi’ ve ’talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle disipline verildi.

En az 10 karakter gerekli