Ünlü oyuncu Ece Uslu, final yapan Siyah Kalp dizisinin ardından tatil için gittiği Çeşme’de talihsiz bir kaza geçirdi. Yürürken paçasına takılan kıyafeti nedeniyle yere sert düşen Uslu, hemen hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalesi Çeşme Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra İzmir’de ameliyata alındı. Vücudunun sol tarafından yaralanan sanatçıya 16 dikiş atıldı. Yaşadığı süreci sosyal medya hesabından paylaşan Uslu, “Façalıyım ama iyiyim. Önümde uzun bir tedavi süreci var,” diyerek takipçilerine durumu aktardı.
Televizyon dünyasında Zerda, Kara Melek ve Dayan Yüreğim gibi birçok projede unutulmaz performanslara imza atan Ece Uslu, son olarak Siyah Kalp dizisinde Sumru karakteriyle ekranlardaydı. Dizinin sona ermesiyle soluğu tatilde alan oyuncu, tatilini beklenmedik bir kazayla noktalamak zorunda kaldı.
50 yaşındaki Uslu, yaşadığı kazayı ve sağlık durumunu Instagram’dan yaptığı paylaşımla şu sözlerle anlattı: “Tam anlamıyla görünmez bir kazaydı. Paçama takılıp düştüm, adeta yere çakıldım. Neyse ki sadece sol tarafım zarar gördü. Önce Çeşme’de müdahale edildi, sonra İzmir’de ameliyata alındım. Üç gün hastanede kaldım ve taburcu oldum. Şimdi 16 dikişle hayatıma devam ediyorum. Uzun bir tedavi süreci beni bekliyor ama moralim yüksek.”