DOLAR 45,0809 0.04%
EURO 53,0447 0.28%
ALTIN
BITCOIN 3448372 -0,81%
Yalova
14°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Kaş’ta kaçak yapılan yüzme havuzlu binalar ekipler tarafından yıkıldı

Kaş’ta kaçak yapılan yüzme havuzlu binalar ekipler tarafından yıkıldı

ABONE OL
Kasım 8, 2023 13:10
Kaş’ta kaçak yapılan yüzme havuzlu binalar ekipler tarafından yıkıldı
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Kaş ilçesinde imar kirliliğine neden olan kaçak ve izinsiz uygulamalar engellenerek, 3 bloklu ve yüzme havuzlu binalar ekipler tarafından yıkıldı.

Kaş Belediyesi, yasal işlemlerin ardından yıkım kararları çıkan kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor. Gelemiş Mahallesi Yalıburnu mevkiinde yer alan taşınmazdaki kaçak ve izinsiz uygulamaların maliye hazinesi parselinde kaldığı tespit edildi. İnşaat sahibine tahliye için verilen süre sonunda belirtilen bölgede imar kirliliğine neden olan 3 bloklu ve yüzme havuzlu kaçak binalar ekipler tarafından yıkıldı.

İmar ve Şehircilik, Zabıta, Fen İşleri, Milli Emlak Müdürlüğü ekiplerinin hazır bulunduğu yıkım işlemi, jandarmanın nezaretinde iş makinesiyle kontrollü şekilde yapıldı, binalar kullanılamaz hale getirildi.

En az 10 karakter gerekli