Galatasaray’dan ayrılacağı konuşulan Lucas Torreira hakkında menajeri Pablo Bentancur’dan önemli bir açıklama geldi. Bentancur, Uruguaylı futbolcunun Boca Juniors ile Dünya Kulüpler Kupası’nda forma giymek istediğini belirtti. Turnuva, 14 Haziran – 13 Temmuz 2025 tarihleri arasında düzenlenecek.
Son dönemde Galatasaray’dan ayrılacağı yönündeki iddialarla gündeme gelen Lucas Torreira’nın menajeri, oyuncunun geleceğine dair net konuştu. Bentancur, yıldız futbolcunun Boca Juniors ile büyük turnuvada mücadele etmeyi çok arzuladığını dile getirdi.
Daha önce de Boca Juniors’a ilgisini açıkça ifade eden Torreira’nın bu hayali, Galatasaray’ın planlarıyla örtüşmüyor. Sarı-kırmızılı ekip, başarılı orta sahasını bırakmayı düşünmüyor.
Galatasaray formasıyla 38 maça çıkan Torreira, 1 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. 29 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösterilirken, sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.