DOLAR 45,0351 0.04%
EURO 52,9233 0.21%
ALTIN
BITCOIN 3504184 -0,21%
Yalova
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

en iyi smm panel
Yunusemreli güreşçiler, Yozgat’tan 3 madalya ile döndü

Yunusemreli güreşçiler, Yozgat’tan 3 madalya ile döndü

ABONE OL
Ağustos 28, 2023 12:28
Yunusemreli güreşçiler, Yozgat’tan 3 madalya ile döndü
Avatar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunusemre Belediyespor’un güreşçileri, Yozgat’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’ndan 3 madalya ile döndü.

Yunusemre Belediyespor’un güreşçileri, 2023 yılındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yozgat’ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi 11-12-13 Yaş Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden Yunusemreli güreşçiler, şampiyonadan 1 altın, 2 bronz madalya ile döndü. Furkan Akgün, 38 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, Ahmet Yiğit Efe 52 kiloda, Hasan Hüseyin Akbıyık da 62 kiloda üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü Ömer Rona, sporcularla gurur duyduklarını belirterek, “Bu sezonun finali muhteşem oldu. Kısa zamanda iyi işler çıkardık. Sporcularımız, Türkiye’nin gözdesi oldu. İnşallah daha fazla çalışıp milli takıma sporcular göndereceğiz. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e, Kulüp Başkanımız Arif Alkan’a, kıymetli antrenörlerimize ve ailelerimize teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli